Önmagukkal illeszthető formák

Az önmagukkal illszthető öntőformák kategóriában olyan betonöntőformákat talál, amelyeknek alakja szinte minden ember számára ismerős. Nyilván az alakok elnevezése helyenként más lehet, de a csont, a tégla, a hullám formák, szinte mindenki számára egyértelmű elnevezést kaptak. Ezek a kiöntött térkövek önmagukkal illszthetőek, tehát csak egy féle térkő öntőformát kell megvennie és akár több ezer darabot is egymás mellé rakhat.

Amennyiben az ilyen formák egyzserűsége nem elégíti ki az Ön igényeit, akkor nézze meg a Garnitúrákat, ott talál egymással párosítható vagy variálható térkő öntőformákat.

Nézet:
Sorrend:
 

Az oldalunkon található műanyag betonöntőformák, fröccsöntött, polipropilén termékek. Az öntőformák alkalmasak arra, hogy betonnal kiöntve, a beton abban megszilárduljon, megkössön. Öntőformáink használatánál a beton átlagos sűrűsége a híg kategóriának feleljen meg, tehát nem száraz, földnedves, nedves betonnal kell megtölteni, hanem híg betonnal. A betonnal feltöltött betonformák a kellő tömörítés után, (pl. rázóasztallal) a megszilárdulást követően teljes értékű térkövek, vagy egyéb betonelemek lesznek. Termékeink használatával jelentős megtakarítást érhet el, az átlagos kereskedelmi ár 30-40 %-ért hozzájuthat a betontermékekhez, ha önmaga készíti. A betonöntőformák használatánál mindenképpen javasoljuk az adalékok használatát, mert ezek használata nélkül olyan beton termékeket, térburkolókat tudunk csak előállítani, amelyek élettartama nem felel meg az általános elvárásoknak. Így Ön elégedetlen lesz a munkájával és befektetésével, ezt pedig mi nem akarjuk. Webáruházunk kínálatában a teljes öntési technológiát megtalálja és a házilagos öntéshez szükséges instrukciókat, jótanácsokat is. Termék választékunkat, betonöntőforma tekintetében 12 kategóriába rendeztük. A leggyakrabban keresett kategória az Önmagukkal illeszthető betonöntőformák, ahol a legnépszerűbb térkőformákat találja meg, különböző vastagságban. Ne feledje, hogy mi csak az öntőformákat, betonöntőformákat forgalmazzuk, legyártott térköveket, beton elemeket nem.

A betonöntőforma gazdaságos házilagos és kisüzemi használatához elengedhetetlen, hogy a technológia egyéb elemeit is használjuk. A formaleválasztó a formák tisztítási idejét rövidíti, így szerez Önnek megtakarítást a használata. A képlékenyítő adalék a beton tömörödését segíti elő, keményebb szívósabb köveink lesznek, melyek kevésbé szívják magukba a vizet, hólevet, ezáltal fagyállóak és tartósabbak lesznek, mint adalék nélkül. A rázóasztal használata a fizikai munkát spórolja meg Önnek, helyettesítheti vele az ütögetést, tömörítést.