Vízelvezetők

A vízelvezetők a felszínen történő csapadékvíz irányítását, terelését teszik lehetővé. A vízelvezetőink kiválóan illeszkednek a legtöbb térkőöntőformával előállított termékünkkel. A kislefolyó és nagylefolyó egyaránt könnyen átjárható gépkocsival. A gyalogos forgalommal érintett területekre inkább a kislefolyót ajánljuk, a balesetveszély elkerülése miatt. Ha nagyobb mennyiségű esővizet kell elvezetni akkor válassza a nagylefolyót. Ha nem elegendő vagy nem megengedhető  a felszíni elvezetés és a burkolatszint torzítása, akkor alkalmazza a mélylefolyót, amelyre egy horganyzott rácsot is vásárolhat nálunk. Ennek az öntőformának a használatával nagy teherbírású egyedi, különleges betontermékeket kap. Sokkal alacsonyabb költséggel előállíthatók, mint a kereskedelmi forgalomban található hasonló termékek.

Amennyiben egy terasz vagy egyéb külső tés elhatárolására van igény, akkor böngésszen a baluszterek között.

Nézet:
Sorrend:

Az oldalunkon található műanyag betonöntőformák, fröccsöntött, polipropilén termékek. Az öntőformák alkalmasak arra, hogy betonnal kiöntve, a beton abban megszilárduljon, megkössön. Öntőformáink használatánál a beton átlagos sűrűsége a híg kategóriának feleljen meg, tehát nem száraz, földnedves, nedves betonnal kell megtölteni, hanem híg betonnal. A betonnal feltöltött betonformák a kellő tömörítés után, (pl. rázóasztallal) a megszilárdulást követően teljes értékű térkövek, vagy egyéb betonelemek lesznek. Termékeink használatával jelentős megtakarítást érhet el, az átlagos kereskedelmi ár 30-40 %-ért hozzájuthat a betontermékekhez, ha önmaga készíti. A betonöntőformák használatánál mindenképpen javasoljuk az adalékok használatát, mert ezek használata nélkül olyan beton termékeket, térburkolókat tudunk csak előállítani, amelyek élettartama nem felel meg az általános elvárásoknak. Így Ön elégedetlen lesz a munkájával és befektetésével, ezt pedig mi nem akarjuk. Webáruházunk kínálatában a teljes öntési technológiát megtalálja és a házilagos öntéshez szükséges instrukciókat, jótanácsokat is. Termék választékunkat, betonöntőforma tekintetében 12 kategóriába rendeztük. A leggyakrabban keresett kategória az Önmagukkal illeszthető betonöntőformák, ahol a legnépszerűbb térkőformákat találja meg, különböző vastagságban. Ne feledje, hogy mi csak az öntőformákat, betonöntőformákat forgalmazzuk, legyártott térköveket, beton elemeket nem.

A betonöntőforma gazdaságos házilagos és kisüzemi használatához elengedhetetlen, hogy a technológia egyéb elemeit is használjuk. A formaleválasztó a formák tisztítási idejét rövidíti, így szerez Önnek megtakarítást a használata. A képlékenyítő adalék a beton tömörödését segíti elő, keményebb szívósabb köveink lesznek, melyek kevésbé szívják magukba a vizet, hólevet, ezáltal fagyállóak és tartósabbak lesznek, mint adalék nélkül. A rázóasztal használata a fizikai munkát spórolja meg Önnek, helyettesítheti vele az ütögetést, tömörítést.