Garnitúrák

Itt találhatják a garnitúráinkat, melyek olyan betonöntőforma kollekciók, melyek eltérő alakú kövek kiöntésére alkalmasak. A garnitúrák általában többféle minta kirakására alkalmasak, nagyon kedvelt a kreatív vásárlók körében. Igaz, nagyobb odafigyelést igényel a tervezése a renszereknek, de az egyedisége általában kárpótlás a plusz energia befektetésért.

Amennyiben a kerítés mellé vagy a területén bárhol egy kisterhelésű burkolatot szeretne önteni házilag, olcsón, jelentős megtakarítással, akkor böngéssze át a járdalapokat, ahol, biztosan megtalálja, amire szüksége van.

Nézet:
Sorrend:

Az oldalunkon található műanyag betonöntőformák, fröccsöntött, polipropilén termékek. Az öntőformák alkalmasak arra, hogy betonnal kiöntve, a beton abban megszilárduljon, megkössön. Öntőformáink használatánál a beton átlagos sűrűsége a híg kategóriának feleljen meg, tehát nem száraz, földnedves, nedves betonnal kell megtölteni, hanem híg betonnal. A betonnal feltöltött betonformák a kellő tömörítés után, (pl. rázóasztallal) a megszilárdulást követően teljes értékű térkövek, vagy egyéb betonelemek lesznek. Termékeink használatával jelentős megtakarítást érhet el, az átlagos kereskedelmi ár 30-40 %-ért hozzájuthat a betontermékekhez, ha önmaga készíti. A betonöntőformák használatánál mindenképpen javasoljuk az adalékok használatát, mert ezek használata nélkül olyan beton termékeket, térburkolókat tudunk csak előállítani, amelyek élettartama nem felel meg az általános elvárásoknak. Így Ön elégedetlen lesz a munkájával és befektetésével, ezt pedig mi nem akarjuk. Webáruházunk kínálatában a teljes öntési technológiát megtalálja és a házilagos öntéshez szükséges instrukciókat, jótanácsokat is. Termék választékunkat, betonöntőforma tekintetében 12 kategóriába rendeztük. A leggyakrabban keresett kategória az Önmagukkal illeszthető betonöntőformák, ahol a legnépszerűbb térkőformákat találja meg, különböző vastagságban. Ne feledje, hogy mi csak az öntőformákat, betonöntőformákat forgalmazzuk, legyártott térköveket, beton elemeket nem.

A betonöntőforma gazdaságos házilagos és kisüzemi használatához elengedhetetlen, hogy a technológia egyéb elemeit is használjuk. A formaleválasztó a formák tisztítási idejét rövidíti, így szerez Önnek megtakarítást a használata. A képlékenyítő adalék a beton tömörödését segíti elő, keményebb szívósabb köveink lesznek, melyek kevésbé szívják magukba a vizet, hólevet, ezáltal fagyállóak és tartósabbak lesznek, mint adalék nélkül. A rázóasztal használata a fizikai munkát spórolja meg Önnek, helyettesítheti vele az ütögetést, tömörítést.